Bereikbaarheid

Kantoor

Onderweg

Thuis

Hybride

Onderweg

De wereld werkt steeds vaker op plekken buiten het kantoor. We hebben meetings met collega’s tijdens het autorijden, werken even een paar uurtjes vanuit een hotelkamer of doen zaken in het buitenland. We willen waar dan ook optimaal bereikbaar zijn, via het vaste nummer en mobiel. Deze nieuwe dynamiek vraagt voor betere systemen op gebied van bereikbaarheid en veiligheid. Bij Kreuze helpen we jou aan de beste keuze voor onderweg. Dat doen we voor de dag van vandaag, en alvast voor morgen.

Meer weten?

Onze expert

Said Farhane

Als sales consultant is Said zelf vaker onderweg, hierdoor weet hij als geen ander hoe bereikbaarheid geregeld dient te worden.

Neem contact op

Brochure

Kreuze Accn’t

Bekijk hoe een nieuwe cloud telefonie oplossing kan helpen jouw zakelijke bereikbaarheid te verbeteren. aaaaaaaaaaaa

Download whitepaper (PDF)

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor onderweg? Vragen over videoconferencing, een contact center of mobiele telefonie? Kreuze is jouw onafhankelijke adviseur en partner. Ons gesprek begint door goed te luisteren naar jou. Spreek direct met onze expert of neem contact op via onderstaande knop. Let’s talk!

Stuur ons een e-mail
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wijzigingen, storingen en andere belangrijke informatie. Meld je dan aan op onze nieuwsbrief. Vul het onderstaande formulier in en we nemen je bij ons eerstvolgende nieuwsbrief direct mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.