Bereikbaarheid

Kantoor

Onderweg

Thuis

Hybride

Kantoor

Het kantoor van nu is dynamischer dan ooit. We communiceren via verschillende kanalen. We bellen bijvoorbeeld met of zonder beeld en communiceren via de vaste lijn, mobiel, computer en meer. Voor iedere organisatie is een andere mix van communicatielijnen belangrijk, met andere randvoorwaarden. Bij Kreuze kijken we naar jouw unieke situatie en helpen we jou aan het inzicht om hier de beste keuze in te maken.

Onze expert

Guido Weltens

Guido kent zakelijke omgevingen als geen ander en kan u assisteren in jouw zakelijke bereikbaarheid.

Brochure

Kreuze Accn’t

Bekijk hoe een nieuwe cloud telefonie oplossing kan helpen jouw zakelijke bereikbaarheid te verbeteren.

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bij jou op kantoor? Vragen over videoconferencing, een contact center of telefonie? Kreuze is jouw onafhankelijke adviseur en partner. Ons gesprek begint door goed te luisteren naar jou. Spreek direct met onze expert of neem contact op via onderstaande knop. Let’s talk!

Nieuws

Aangepaste openingstijden

24 april 2023|Tags: , |

In verband met hemelvaart en de aansluitende brugdag is Kreuze op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei de gehele dag gesloten. Ook met afwijkende openingstijden is onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar.

Referenties

Mediahuis Limburg in samenwerking met Kreuze

20 september 2022|

Communicatie heeft een immens effect op de werkplek en is een stille kracht achter jouw bedrijfsgroei. Recente ontwikkelingen hebben de manier waarop er binnen organisaties wordt gecommuniceerd en (samen)gewerkt fundamenteel veranderd. Jouw medewerkers willen overal en altijd toegang hebben tot ...

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wijzigingen, storingen en andere belangrijke informatie. Meld je dan aan op onze nieuwsbrief. Vul het onderstaande formulier in en we nemen je bij ons eerstvolgende nieuwsbrief direct mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.