Bereikbaarheid

Kantoor

Onderweg

Thuis

Hybride

Thuis

Een goede thuiswerkplek is belangrijker dan ooit. We zijn op een punt in tijd aangekomen waar organisaties structureel meer werknemers dan fysieke werkplekken hebben. Dat brengt natuurlijk een aantal nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van interne en externe communicatie. Kreuze helpt jou om jouw organisatie te voorzien van de meest effectieve thuiswerk cultuur. Dat begint allemaal bij het optimaal inzetten van jullie communicatiekanalen.

Meer weten?

Onze expert

Rachelle Miesen

Onze collega Rachelle helpt je graag op weg bij uw vraagstukken over bereikbaarheid vanuit thuis.

Neem contact op

Brochure

#Huisarrest?

Wil je dat jouw collega’s bereikbaar zijn vanuit thuis net zoals op kantoor? Kreuze heeft speciaal voor de pandemie een pakket samengesteld.

Download brochure (PDF)

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor thuis? Vragen over videoconferencing, een contact center of telefonie? Kreuze is jouw onafhankelijke adviseur en partner. Ons gesprek begint door goed te luisteren naar jou. Spreek direct met onze expert of neem contact op via onderstaande knop. Let’s talk!

Plan een afspraak
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wijzigingen, storingen en andere belangrijke informatie. Meld je dan aan op onze nieuwsbrief. Vul het onderstaande formulier in en we nemen je bij ons eerstvolgende nieuwsbrief direct mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.