Meer over Kreuze!

Kreuze zorgt ervoor dat jij optimaal bereikbaar bent van A tot Z. Van vaste & mobiele telefonie, tot zakelijke online communicatie en maatwerkoplossingen die samenwerken met al jouw systemen. Wij onderscheiden ons door het leveren van de beste service. We leren jouw organisatie kennen en komen zo met de beste maatwerk oplossing.

Kreuze, waardevol in contact.

De best passende oplossing

Vakmanschap

van begin tot eind

Ontzorging

Voor de beste prijs

Kwaliteit

Let’s Talk

Wij dragen onze kernwaarden uit over onze volledige dienstverlening, en praten graag met jou over waardevol contact van vandaag en morgen.

Aangenaam

Kreuze is een open organisatie die graag met jou in gesprek komt. Wij zijn allemaal benaderbaar, bekijk onze medewerkers hier.

Altijd op de hoogte

Het laatste nieuws vanuit Kreuze over onze eigen ontwikkelingen, de marktontwikkelingen en meer.

Onze klanten spreken

Ons mooie klant-portfolio spreekt zich graag uit over onze fijne samenwerking, bekijk hier onze klant-cases en referenties.

Nieuws

Aangepaste openingstijden

24 april 2023|Tags: , |

In verband met hemelvaart en de aansluitende brugdag is Kreuze op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei de gehele dag gesloten. Ook met afwijkende openingstijden is onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar.

Referenties

Mediahuis Limburg in samenwerking met Kreuze

20 september 2022|

Communicatie heeft een immens effect op de werkplek en is een stille kracht achter jouw bedrijfsgroei. Recente ontwikkelingen hebben de manier waarop er binnen organisaties wordt gecommuniceerd en (samen)gewerkt fundamenteel veranderd. Jouw medewerkers willen overal en altijd toegang hebben tot ...

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wijzigingen, storingen en andere belangrijke informatie. Meld je dan aan op onze nieuwsbrief. Vul het onderstaande formulier in en we nemen je bij ons eerstvolgende nieuwsbrief direct mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.