Service en ondersteuning

Voor klanten van Kreuze staat onze servicedesk altijd klaar om te helpen. Klanten kunnen naast onze servicedesk ook bij onze technische dienst terecht met vragen over hun mobiele telefoon of garantie- en reparatieverzoeken.

  • Neem telefonisch contact met ons op

  • Stuur ons een e-mailbericht

  • Gebruik onze self-service portal

Hulp op afstand

Heb je een code van onze servicedesk voor hulp op afstand? Vul deze hieronder in om een sessie voor hulp op afstand te starten.

Werking
hulp op afstand

Met behulp van een kleine uitvoerbare applicatie kan een medewerker met u meekijken en optioneel de bediening overnemen. Dit versimpelt het zoeken naar een antwoord op uw hulpvraag.

De applicatie heet ISL Light en communiceert direct met een server van Kreuze.

Nieuws

Aangepaste openingstijden

24 april 2023|Tags: , |

In verband met hemelvaart en de aansluitende brugdag is Kreuze op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei de gehele dag gesloten. Ook met afwijkende openingstijden is onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar.

Referenties

Mediahuis Limburg in samenwerking met Kreuze

20 september 2022|

Communicatie heeft een immens effect op de werkplek en is een stille kracht achter jouw bedrijfsgroei. Recente ontwikkelingen hebben de manier waarop er binnen organisaties wordt gecommuniceerd en (samen)gewerkt fundamenteel veranderd. Jouw medewerkers willen overal en altijd toegang hebben tot ...

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wijzigingen, storingen en andere belangrijke informatie. Meld je dan aan op onze nieuwsbrief. Vul het onderstaande formulier in en we nemen je bij ons eerstvolgende nieuwsbrief direct mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.