Bereikbaarheid

Kantoor

Onderweg

Thuis

Hybride

Hybride werken

Veel organisaties kiezen voor een hybride vorm van werken, waarbij thuiswerken wordt afgewisseld met werken op kantoor of flexplekken. Dat brengt allerlei nieuwe eisen en veranderingen met zich mee. Als werkgever heb je de taak om de juiste tools en oplossingen aan te reiken. Maar hoe zorg je als werkgever er voor dat je medewerkers in verbinding blijven? Kreuze leert jouw organisatie graag beter kennen om zo samen een passende oplossing te bedenken.

Meer weten?

Onze expert

Said Farhane

Als sales consultant is Said zelf vaker onderweg, hierdoor weet hij als geen ander hoe bereikbaarheid geregeld dient te worden.

Neem contact op

Brochure

Kreuze Accn’t

Bekijk hoe een nieuwe cloud telefonie oplossing kan helpen jouw zakelijke bereikbaarheid te verbeteren. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Download whitepaper (PDF)

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor onderweg? Vragen over videoconferencing, een contact center of mobiele telefonie? Kreuze is jouw onafhankelijke adviseur en partner. Ons gesprek begint door goed te luisteren naar jou. Spreek direct met onze expert of neem contact op via onderstaande knop. Let’s talk!

Stuur ons een e-mail
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wijzigingen, storingen en andere belangrijke informatie. Meld je dan aan op onze nieuwsbrief. Vul het onderstaande formulier in en we nemen je bij ons eerstvolgende nieuwsbrief direct mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.