Waardevol in contact

De (Telecom/IT) wereld om ons heen is aan het veranderen. Over een aantal jaren (het kan nu ook al) is Telecom een commodity en kan er eenvoudig middels een abonnement gekozen worden hoe uw organisatie bereikbaar is, bij welke partner dit wordt ondergebracht en hoe lang de overeenkomst dient te zijn.

Mooi voorbeeld is de komst van een e-sim, middels een online procedure kan er eenvoudig gewisseld worden van provider (nummer) zonder een winkel of bedrijf te bezoeken. Dit principe zal worden doorgevoerd binnen het hele Telecom landschap.

Echter een onderdeel zal blijven in deze nieuwe wereld: de (eind)gebruiker van de middelen en/of diensten. Belangrijk is om deze mee te nemen in de transities en hem of haar te ondersteunen met middelen die helpen in de dagelijkse werkzaamheden. Kreuze wil voor haar klanten de partner zijn die:

  • Middelen afstemt op de behoefte van de gebruikers en organisatie

  • Medewerkers begeleidt in de transitie van oud naar nieuw

  • Medewerkers de motivatie geeft om middelen beter/anders in te zetten

  • Klanten ontzorgt door de markt te verkennen/bewaken om een optimale dienstverlening te realiseren

Op deze manier zorgt Kreuze samen met haar klanten ervoor dat uw organisatie optimaal intern en extern communiceert en ieder contactmoment waardevol is en niet onnodig of inefficiënt. Samen zijn we dan waardevol in contact!

Kernwaarden

Het idee achter onze “waardevol in contact” visie is dat klanten dit ervaren zonder dat onze medewerkers dit forceren of dicteren. Hierdoor geven we onze medewerkers 7 kernwaardes mee die centraal dienen te staan in alle werkzaamheden en contactmomenten met onze klanten. Velen van deze kernwaardes zijn ook al standaard onderdeel van het DNA van onze medewerkers. Ook tijdens het selectiemoment letten we hier goed op dat medewerkers passen bij onze visie en dit kunnen uitdragen in de kernwaardes. We geloven er dan ook sterk in dat technieken te leren zijn maar gedrag en karakter van binnen zit.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wijzigingen, storingen en andere belangrijke informatie. Meld je dan aan op onze nieuwsbrief. Vul het onderstaande formulier in en we nemen je bij ons eerstvolgende nieuwsbrief direct mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.