Communicatie heeft een immens effect op de werkplek en is een stille kracht achter jouw bedrijfsgroei. Recente ontwikkelingen hebben de manier waarop er binnen organisaties wordt gecommuniceerd en (samen)gewerkt fundamenteel veranderd. Jouw medewerkers willen overal en altijd toegang hebben tot hun toepassingen en bestanden en jouw klant verwacht dat je 24/7 bereikbaar bent. Bij Kreuze kijken we naar jouw unieke situatie. We bedenken slimme oplossingen waardoor jouw organisatie beter bereikbaar wordt. We zorgen ervoor dat jouw medewerkers altijd verbonden zijn – met
de klant en met elkaar. Aan de ene kant zorgt dat ervoor dat de klantinteractie en de klanttevredenheid verbetert. Aan de andere kant kan er efficiënter worden gewerkt en wordt jouw organisatie productiever. We laten ons hierbij niet leiden door producten, maar denken in vraagstellingen en oplossingen.

Mediahuis Limburg was op zoek naar een partner welke ontzorging kon bieden in het voorzien van een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Zo heeft Kreuze Mediahuis Limburg gefaciliteerd in een op maat gemaakte webshop waarin medewerkers hun gewenste toestel met accessoires kunnen bestellen. Deze webshop is helemaal afgestemd op de wensen en eisen van Mediahuis Limburg en haar medewerkers. Op deze manier wordt er vrijheid gegeven in het bestellen, maar wordt Mediahuis Limburg ook ontzorging geboden. Om de toestellen van de juiste inrichting te voorzien wat betreft applicaties én security, worden de toestellen voorzien van Samsung Knox, Apple Dep en Microsoft Intune. Kreuze is het eerste aanspreek punt voor de medewerkers van Mediahuis Limburg als het gaat om vragen en reparaties omtrent hun toestellen.

Marcel Noten, Manager Facilities Mediahuis Limburg: “We zijn als Mediahuis Limburg zeer tevreden over de ontzorging die
Kreuze biedt en koesteren de jarenlange samenwerking. We hopen dit in de toekomst te kunnen voortzetten vanuit ons
nieuwe hoofdkantoor in Maastricht”

Bekijk PDF: Mediahuis Limburg in samenwerking met Kreuze