Let’s talk

Samsung Ruggedized

Bereikbaar onder alle omstandigheden

  • Certified reseller

  • Oplossing op maat

  • Vrijblijvend advies

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We geven jou gratis een kostenraming, geheel op basis van jouw wensen.

0
jaren actief
0
medewerkers
0
klanten
0
net promoter score
0
jaren actief
0
medewerkers
0
klanten
0
NPS

Wat is Samsung Ruggedized?

In sectoren zoals de zorg, bouw en industrie is bereikbaarheid net zo belangrijk, maar moeten de apparaten wel tegen een extra stootje kunnen.

Speciaal voor zulke dynamische werkomgevingen biedt Samsung extra stevige smartphones en tablets onder de noemer Ruggedized. Deze devices verlagen de kans op schade, verhogen de productiviteit en zorgen voor een verbeterde gebruikservaring. Toestellen die deel uitmaken van dit portfolio zijn onder andere de Galaxy Tab Active4 Pro, de Galaxy XCover6 Pro en Galaxy XCover 5. Deze devices zijn ook beschikbaar als Samsung Enterprise Edition.

Lagere kosten door minder support

Wil je stevig besparen op je IT-kosten? De ruggedized toestellen helpen je hier enorm bij. Doordat de toestellen langer meegaan en er aanzienlijk minder risico op schade is, verlaag je het aantal vervangingen en support verzoeken.

Minder verzoeken leidt weer tot lagere kosten, zowel op personeel als op hardware. Kort gezegd leveren ruggedized-toestellen je de volgende besparingen op:

Kostenbesparing door Samsung Ruggedized

  • Besparing op tijd: Je IT-afdeling is minder tijd kwijt aan het behandelen van supportverzoeken.
  • Besparing op toestel kosten: Er hoeven minder toestellen vervangen te worden door de langere levensduur.

  • Eenvoud en SPOC: Door een Single Point Of Contact (SPOC) heb je bij Kreuze te maken met een eenvoudig beheer van je toestellen.
  • Optimaal profiteren van een leverancier: Doordat alle toestellen van een leverancier afkomstig zijn, profiteer je optimaal van updates, aanpassingen en het toestelbeheer binnen je organisatie.
Samsung rugged hulpdiensten telefoons

Samsung Ruggedized in 3 pijlers

Minder schade, meer plezier

Wanneer je kiest voor een toestel uit het ruggedized portfolio, dan weet je dat je een toestel hebt wat tegen een stootje kan. De toestellen uit het ruggedized portfolio komen met een MIL-STD 810G-certificaat. Een certificaat wat wordt uitgegeven als militaire standaard voor robuustheid. De aanvullende IP68-certificering toont daarnaast ook nog eens aan dat de toestellen tegen stof en water kunnen.

De toestellen uit het ruggedized portfolio kunnen letterlijk tegen een stootje. En een flinke ook. Minder schade, meer plezier.

Altijd bereikbaar en productief

Ga je voor een steviger en veiliger model uit de Samsung Ruggedized lijn? Dan wil je geen concessies doen aan de interne specificaties van het toestel. Daarom zijn ook de ruggedized toestellen uitgerust met krachtige processoren, ruim werkgeheugen en een flinke hoeveelheid opslagcapaciteit. Hierdoor zijn al je collega’s altijd bereikbaar, razendsnel op de hoogte en zeer productief.

Eenvoud en gebruiksgemak staan centraal

Je toestel gewoon kunnen gebruiken terwijl je handschoenen draagt of je handen nat zijn? Of in een regenbui gebruik maken van je telefoon? Geen enkel probleem met de Samsung Ruggedized toestellen. Je kunt dus gewoon aan het werk blijven en tegelijkertijd van je telefoon gebruik maken, zonder enige zorgen. Eenvoud en gebruiksgemak is waar het allemaal om draait met de ruggedized toestellen.

En heb je wat extra power nodig? Wissel dan eenvoudig de lege batterij om voor een volle en je kunt er weer uren tegenaan!

Samsung Ruggedized & Kreuze

Waarom Kreuze?

Kreuze kijkt met je mee van begin tot eind, en denken samen met jou na over de beste oplossingen voor jouw bereikbaarheid. Als Samsung Partner bieden we extra mogelijkheden in support en optimalisatie van jouw interne bedrijfsprocessen rondom je nieuwe mobiele oplossingen.

Interesse? → Let’s Talk!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Kreuze is jouw onafhankelijke adviseur en partner. Ons gesprek begint door goed te luisteren naar jou. Spreek direct met een van onze experts of neem contact op via onderstaande knop. Let’s talk!