Let’s talk

Samsung Enterprise Edition

Optimale productiviteit

 • Een persoonlijke accountmanager

 • Oplossing op maat

 • Certified reseller

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We geven jou gratis een kostenraming, geheel op basis van jouw wensen.

0
jaren actief
0
medewerkers
0
klanten
0
net promoter score
0
jaren actief
0
medewerkers
0
klanten
0
NPS

Wat is Samsung Enterprise Edition?

Ben je als zakelijke gebruiker op zoek naar het neusje van de zalm? Dan heeft Samsung met het Enterprise Edition-portfolio voor jou precies wat je zoekt. Het Enterprise Edition-portfolio is een totaaloplossing die speciaal is ontwikkeld voor jou als zakelijke eindgebruiker.

De krachtigste Samsung’s

Het portfolio bestaat uit zeer krachtige Samsung tablets en smartphones die voorzien worden van meerjarige beveiligingsupdates. Samen met het Samsung Knox-pakket blijven jij en je collega’s optimaal productief en bereikbaar. Deze Samsung Knox Suite is standaard inbegrepen bij alle Enterprise Edition toestellen van Samsung. Met de Samsung Knox Suite bundel je alle Knox oplossingen.

Samsung Enterprise: een indrukkend portfolio

Samsung Enterprise Edition telefoons

Wanneer je kiest voor Samsung Enterprise Edition, dan kies je voor de meest krachtige Samsung toestellen. De toestellen in het Samsung Enterprise portfolio bestaan uit:

 • Galaxy S23

 • Galaxy S22 Ultra

 • Galaxy Z Fold5

 • Galaxy A54

 • Galaxy A34

Samsung Enterprise Edition ruggedized

Ook in het Samsung Enterprise portfolio kun je kiezen voor de zeer robuuste toestellen uit het Samsung ruggedized portfolio:

 • Galaxy Xcover 6 Pro

 • Galaxy Xcover 5

 • Galaxy Tab Active4 Pro

Elk toestel in de Enterprise Edition is voorzien van zeer indrukwekkende hardware waarmee jij en je collega’s het verschil kunnen maken en nog productiever kunnen werken. Dit resulteert in meer tevreden klanten, een sterkere dienstverlening en meer werkplezier.

3 belangrijke voordelen van Samsung Enterprise Edition

Vijf jaar veiligheid en gemak

Bij Enterprise Edition-toestellen word je volledig ontzorgd. Niet alleen zijn de toestellen volledig uitgerust met de sterkste hardware, je wordt ook nog eens voorzien van  de juiste software. Na introductie van de toestellen ontvang je drie jaar standaard fabrieksgarantie en minimaal vijf jaar lang beveiligingsupdates.

Hierdoor weet je zeker dat je collega’s voor een lange tijd verzekerd zijn van werkende en beveiligde toestellen. Daarmee borg je de continuïteit van je onderneming en de bestaande werkprocessen. En dat is wel een veilig gevoel.

Inclusief belangrijke licenties

Natuurlijk wil je de regie houden over de functionaliteit en instellingen van alle mobiele toestellen binnen je organisatie. Dit doe je eenvoudig met de gratis licentie voor Knox Configure. Hiermee beheer je de toestellen moeiteloos en daadkrachtig.

Ook gratis inbegrepen is Knox E-FOTA. Knox E-FOTA is ontworpen om firmware updates te reguleren. Zo test je eerst eenvoudig of een firmware-update effect heeft op applicaties die cruciaal zijn voor de bedrijfscontinuïteit alvorens deze uit te rollen. Ook bepaal je zelf eenvoudig het moment waarop de uitrol zal plaatsvinden. Met deze licenties zit je dus letterlijk aan de knoppen.

Makkelijk upgraden of standaardiseren

Omdat alle Enterprise toestellen minimaal twee jaar lang beschikbaar blijven, kun je op eenvoudige wijze het toestel portfolio van je organisatie standaardiseren of upgraden. Dit is niet alleen makkelijk voor jouw IT-afdeling, maar ook voor de gebruikers van de toestellen zelf.

Daarnaast is het mogelijk om op een laagdrempelige manier de toestellen te upgraden naar een ander model. Dat is het voordeel van het hebben van een enkele leverancier.

Samsung Enterprise Edition & Kreuze

Waarom Kreuze?

Kreuze kijkt met je mee van begin tot eind, en denken samen met jou na over de beste oplossingen voor jouw bereikbaarheid. Als Samsung Enterprise Edition Certified Reseller bieden we extra mogelijkheden in support en optimalisatie van jouw interne bedrijfsprocessen rondom je nieuwe mobiele oplossingen.

Interesse? → Let’s Talk!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Kreuze is jouw onafhankelijke adviseur en partner. Ons gesprek begint door goed te luisteren naar jou. Spreek direct met een van onze experts of neem contact op via onderstaande knop. Let’s talk!