Samsung biedt organisaties een hoogwaardige smartphone-ervaring met de nieuwe Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra. Deze toestellen staan borg voor toekomstbestendige hardware en uitgebreide mogelijkheden die de dienstverlening jarenlang versterken.

Klaar voor de toekomst

De hele dag zonder onderbreking werken, waar en wanneer je dat wilt; met de veelzijdige Galaxy S22-toestellen ben jij jarenlang verzekerd van optimale prestaties. Het ingebouwde Knox Platform biedt security in de toestelkern. Dat zorgt voor krachtige basisbeveiliging tegen dreigingen zoals malware en hacks, en laat je overal zorgeloos werken.

De S22 Ultra

De Galaxy S22 en S22 Ultra zijn ook beschikbaar als Enterprise Edition-toestel. Daarmee bieden deze toestellen op ieder gebied de juiste mogelijkheden voor de zakelijke praktijk van vandaag en morgen.

De S22

Pre-order de Galaxy S22

Tijdens de pre-orderactie profiteer je van extra veel voordeel. Zo krijg je gratis Galaxy Buds Pro ter waarde van €229. De pre-orderactie loopt tot en met 10 maart 2022 en geldt zolang de voorraad strekt.

Interesse? → Let’s Talk!

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van de Galaxy S22 en Enterprise Edition-portfolio voor jóúw organisatie? Neem contact op met onze experts!