Samsung Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra

Samsung begint 2021 sterk: op 14 januari kondigde het Koreaanse bedrijf de nieuwste toestellen uit de Galaxy-lijn aan. De drie telefoons uit de Samsung Galaxy S21 serie zijn alle drie zeer complete toestellen waarmee je klaar bent voor de toekomst. Kreuze laat je zien wat de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe serie toestellen zijn.

Drie toestellen, ongelimiteerde mogelijkheden

De Samsung Galaxy S21 komt in drie uitvoeringen beschikbaar: S21, S21+ en S21 Ultra. Alle toestellen komen met ongekende, eindeloze cameramogelijkheden. Zo kun je met Director’s View tegelijkertijd voor én achter filmen en met Video Snap kun je foto’s selecteren uit je 8K video’s. De toestellen zijn allen voorzien van een 12 megapixel ultra wide camera. De Ultra heeft in het totaal 4 camera’s achterop, van een wide lense met 108 MP tot twee telelenzen van 10 MP. Dit wordt voor de beste beleving afgemaakt met een laser voor autofocus. De S21 en S21+ hebben naast de ultra wide nog een wide camera van 12 megapixel en een telelens met 64 MP.

Voor de beste en snelste beleving is de Samsung Galaxy S21 serie voorzien van 5G en een batterij die de gehele dag mee kan gaan. Opladen kan uiteraard draadloos en met Fast Wireless Charging is je toestel binnen iets meer dan een uur weer volledig opgeladen. Is de batterij van één van de accessoires leeg? Met WireLess PowerShare laad je deze eenvoudig op via je toestel.

Ook aan de zakelijke gebruiker is gedacht: de Samsung Galaxy S21 is ook verkrijgbaar als Enterprise Edition, inclusief Samsung Knox Suite.

Premium toestel met stijlvol uiterlijk

De schermen, die respectievelijk 6,2 inch, 6,7 inch en 6,8 inch groot zijn, zijn gemaakt van het allersterkste glas dat momenteel verkrijgbaar is: GG7 Gorilla Glass Victus. Tel daar een IP68 water- en stofbestendigheid bij op en je nieuwe toestel kan dus wel tegen een stootje.

Dit gaat natuurlijk niet ten koste van de looks! De S21 komt in de bijzondere kleuren Phantom Violet en Phantom Pink, naast het meer ingetogen Phantom White en Phantom Grey. Zowel de S21+ als S21 Ultra zijn te bestellen in Phantom Black en Phantom Silver, waar de S21+ ook nog in Phantom Violet beschikbaar komt.

Onder de motorkap ligt een krachtige 5nm Exynos processor. Voor de S21 en S21+ wordt dat ondersteund met 8GB werkgeheugen en de keuze uit 128 of 256 GB opslag. De S21 Ultra doet zijn naam eer aan met een werkgeheugen van 12GB en 128 of 256 GB opslag, tot zelfs 16 GB werkgeheugen bij 512 GB opslag.

Op het AMOLED 2x scherm komen de kleuren optimaal tot hun recht. Het display is intelligent met een superstrakke, soepele beeldervaring in 120Hz.

Ook Samsung slaat de duurzame weg in: de toestellen worden enkel nog geleverd met een USB-c kabel. De adapter en koptelefoontje met draad maken geen onderdeel meer uit van de standaard uitrusting in de doos. Dit betekent minder afval én een minder grote doos, waardoor het milieu gespaard wordt.

Samsung Galaxy Buds Pro en SmartTag: gratis bij pre-order!

Samsung kondigt tegelijk met de Galaxy S21 serie drie nieuwe accessoires aan om je leven smart(er) te maken: de Samsung Galaxy Buds Pro én de Galaxy SmartTag.

De nieuwe Buds zijn de opvolger van de draadloze oortjes die we al kennen van Samsung. Met de Buds Pro krijg je de ultieme draadloze geluidservaring met tweeweg speakers en noise cancelling inclusief Wind Shield. Gecombineerd met de Voice Pickup Unit maakt dit dat je nooit meer last hebt van omgevingsgeluid, waar je ook bent en wat je ook doet. De Buds Pro worden geleverd met een oplaadcase.

Met de Samsung Galaxy SmartTag ben jij nooit meer iets belangrijks kwijt. Hang de tag aan je sleutelbos, portemonnee of koffer en laat hem overgaan wanneer je telefoon in de buurt is. Via de Timeline op je smartphone zie je altijd de laatste locatie van de tag, plus de geschiedenis. Tag bij de hand en telefoon kwijt? Dubbelklik op de knop en je telefoon gaat over. En is je tag buiten bereik, dan kun je deze via het wereldwijde netwerk van Galaxy devices alsnog terugvinden, zonder in te leveren op privacy, dankzij intelligente beveiliging.

Ben je geïntereseerd in de een telefoon uit de Galaxy S21 lijn? Als je uiterlijk 28 januari voor 12.00u je nieuwe Samsung Galaxy S21 Serie toestel bij Kreuze pre-ordert, krijg je zowel de Buds als de SmartTag gratis! Bij de S21 en S21+ ontvang je na registratie de Buds Live én de SmartTag, bij de Ultra krijg je de Buds Pro en SmartTag.