0
jaren actief
0
medewerkers
0
klanten
0
NPS

Vouwbare smartphones van Samsung

Samsung ontvouwt de toekomst van zakelijke mobiliteit met de innovatieve Samsung Galaxy Z Flip5  en Galaxy Z Fold5 . Met deze opvouwbare toestellen ervaar je nieuwe mogelijkheden rondom het werken met apps en werk je nóg makkelijker en slimmer.

De toestellen van de toekomst

Het opvouwbare design van de toestellen laat je makkelijker werken met je zakelijke en privé-apps. Handig, want je hebt daardoor maar één toestel voor alles waar je waarde aan hecht. Tel daar de krachtige hardware, integratie met Microsoft Teams, het robuuste design en 5G- en Wifi6-ondersteuning bij op en je bent met deze toestellen helemaal klaar voor de toekomst.

Unfold your world

Samsung Galaxy Z Flip5
Breed inzetbaar en verrassend

Design en productiviteit komen samen in de stijlvolle Galaxy Z Flip5. Toekomstbestendige hardware en de talloze multitaskmogelijkheden garanderen dat je de hele dag vooruit kunt met je favoriete apps. Opengeklapt biedt het toestel een vertrouwd formaat. Dichtgeklapt is het een handzaam toestel dat je overal mee naartoe neemt. Daarnaast is de Galaxy Z Flip5 voorzien van indrukwekkende features; ideaal voor gebruikers die hun toestel zakelijk én privé willen gebruiken.

Samsung Galaxy Z Fold5
Vouwbare kantoorfunctionaliteit in je broekzak

Met de Samsung Galaxy Z Fold5 beschik je over een krachtig en flexibel toestel. Het display aan de voorkant biedt alle functionaliteiten die je kent van een gewone smartphone. Vouw het toestel open en je werkt moeiteloos door op het grote scherm dat lijkt op dat van een tablet.

Door de voor het grote display geoptimaliseerde Office-apps ben je op de Galaxy Fold5 productiever dan ooit tevoren. Op het 7,6-inch display toon je makkelijk drie apps naast elkaar. En met de optionele S Pen maak je makkelijk aantekeningen tijdens meetings. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je dag haalt.

Samsung & Kreuze

Waarom Kreuze?

Kreuze kijkt met je mee van begin tot eind, en denken samen met jou na over de beste oplossingen voor jouw bereikbaarheid. Als Samsung Enterprise Edition Certified Reseller bieden we extra mogelijkheden in support en optimalisatie van jouw interne bedrijfsprocessen rondom je nieuwe mobiele oplossingen.

Interesse? → Let’s Talk!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Kreuze is jouw onafhankelijke adviseur en partner. Ons gesprek begint door goed te luisteren naar jou. Spreek direct met een van onze experts of neem contact op via onderstaande knop. Let’s talk!