Samsung biedt organisaties een hoogwaardige smartphone-ervaring met de nieuwe Galaxy S23, S23+ en S23 Ultra. Deze toestellen staan borg voor toekomstbestendige hardware en uitgebreide mogelijkheden die de dienstverlening jarenlang versterken.

Klaar voor de toekomst

De hele dag zonder onderbreking werken, waar en wanneer je dat wilt; met de veelzijdige Galaxy S23-toestellen ben jij jarenlang verzekerd van optimale prestaties. Het ingebouwde Knox Platform biedt security in de toestelkern. Dat zorgt voor krachtige basisbeveiliging tegen dreigingen zoals malware en hacks, en laat je overal zorgeloos werken.

De Galaxy S23 en S23 Ultra zijn ook beschikbaar als Enterprise Edition-toestel. Daarmee bieden deze toestellen op ieder gebied de juiste mogelijkheden voor de zakelijke praktijk van vandaag en morgen.

Pre-order de Galaxy S23

Tijdens de pre-orderactie profiteer je van extra veel voordeel. Bij aankoop van een deelnemend model Galaxy S23, S23 + of S23 Ultra (Diamond) ontvang je tijdelijk tot €240 cashback bij een upgrade naar meer geheugen.

Interesse? → Let’s Talk!

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van de Galaxy S23 en Enterprise Edition-portfolio voor jóúw organisatie? Neem contact op met onze experts!