De Samsung Galaxy A32 Enterprise Edition en samsung Galaxy A52 Enterprise Edition zijn beschikbaar. Deze toestellen zijn met uitstek geschikt voor de zakelijke gebruiker. We lichten hier vandaag iets meer over toe! 

Over de toestellen

De A32 en A52 zijn de nieuwste Enterprise Edition toestellen. Beide telefoons beschikken over 128GB opslag en een vingerafdrukschanner. Het is belangrijk om de volgende afweging te maken. De nieuwe Samsung telefoons komen in 2 smaken, namelijk 4G of 5G:

  • De Samsung Galaxy A32 EE 4G en Samsung Galaxy A32 EE 5G
  • De Samsung Galaxy S52 EE 4G en Samsung Galaxy S52 EE 5G

De Samsung Galaxy A52 Enterprise Edition

Wat belangrijk is om te weten is dat de 4G versie van de A52 EE een beeldscherm heeft met een vernieuwingsfrequentie van 90Hz, terwijl de 5G variant met 120 Hz ververst. Dit maakt de 5G versie vloeiender, maar 120 Hz vraagt ook iets meer van de batterij. Om de batterij niet te veel te belasten heeft de 5G versie een iets efficiëntere processor. 

Beide versies zijn in ieder geval uitgerust met een 6.5” FHD+ sAMOLED Infinity-O Display, 6gb ram, en 4,500 MAh batterij met 25w snelladen. Qua campera’s zit je met beide versies goed. Aan de achterkant vind je 4 camera’s: De 64MP hoofdcamera met stabilisatie, een 12MP breedbeeld camera, een 5MP Macro camera en een 5MP dieptecamera. De voorkant heeft een 32MP ‘selfie’ camera.

Ook heeft de nieuwe Galaxy A52 een IP certificering. Met deze IP67 certificering wordt aangegeven dat de toestellen uit de doos al spatwater- en stofdicht zijn. De telefoons komen in 4 ‘awesome’ kleuren.

Samsung A52 Enterprise Edition kleuren

De Samsung Galaxy A32 Enterprise Edition

De Samsung Galaxy A32 is het kleine broertje van de A52. Met eenzelfde schermgrootte van 6,5″, 4000MAh batterij en 4gb werkgeheugen is ook dit toestel een goede optie wanneer je jouw personeel wilt voorzien van een fijn toestel. De lagere prijs zorgt voor een aantrekkelijk pakket, waarbij je vanwege het ‘Enterprise Edition’ label ook 5 jaar support kunt verwachten. Het beeldscherm heeft een iets lagere resolutie van 1600*720 en ververst zich met 60 beelden per seconden (60Hz).

4G of 5G, wat moet ik kiezen?

De hele wereld begint over te gaan op het nieuwe 5G netwerk, maar je hoort ook wel eens geluiden dat we dit niet nodig hebben. 5G brengt hele hoge snelheden mee, maar ook een hoge frequentie. Door deze hoge frequentie gaat communiceren via het internet met een stuk minder vertraging. Mocht jij dus een Microsoft Teams belletje willen plegen, zal dit met 5G een stuk beter gaan dan met 4G. Daarnaast is 5G een investering voor in de toekomst. Momenteel zul je lang niet overal goede 5G dekking hebben, maar dit begint wel steeds meer te komen. Met Enterprise Edition toestellen ben je verzekerd van 5 jaar lang updates. Hierdoor kun je dus verwachten dat hoe langer je de toestellen gebruikt, hoe meer 5G dekking je zult hebben. Dat is wat ons betreft de belangrijkste afweging.

Praten met een specialist?

Mocht je nu denken: mijn collega’s kunnen wel een nieuwe telefoon gebruiken, gooi dan een balletje op richting Kreuze. Wij geven jou gratis onafhankelijk advies over het beste toestel voor jouw situatie. Neem snel contact op.