Heb ik het Kreuze DNA?

Onze kernwaarden innovatief, klantgericht en duurzaam zitten in het DNA van onze Kreuze collega’s. Met persoonlijke aandacht ontzorgen wij onze relaties en proberen we nét dat stapje extra te zetten om een hechte band op te bouwen.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden, heb je ervaring of interesse in techniek en technische ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie én denk jij dat jij het verschil kan maken en zo een bijdrage kunt leveren aan de verdere groei van Kreuze? Dan willen wij graag met jou in contact komen!

Kreuze is een professionele maar informele organisatie. We gaan voor een maximale klanttevredenheid en groei van ons bedrijf. Hierbij staan plezier in je werk en collegialiteit hoog in het vaandel.

Wat biedt Kreuze jou?

Wij bieden een prettige en professionele werkomgeving en goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Op deze pagina vind je alle actuele vacatures. Als er geen vacature bij staat die volledig bij jouw profiel past, wij zijn altijd op zoek naar commerciële talenten en consultants op het gebied van Skype for Business, die ons team kunnen versterken.

Vacatures

Heb je interesse?
Stuur je motivatie en CV naar

hrm@kreuze.nl

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Onze Missie

Kreuze, de partner voor uw succes door communicatie, nu én met de technologie van morgen!

 

Onze kernwaarden

Wij zijn innovatief, denken vooruit en zien nieuwe kansen. Wij zijn klantgericht en zijn pas tevreden als u tevreden bent. Wij staan voor duurzaam ondernemen, we leveren kwaliteit en service, gericht op lange termijn relaties.

 

Over Kreuze

Telecommunicatie heeft een immens effect op de werkplek en is een stille kracht achter uw bedrijfsgroei. Recente ontwikkelingen hebben de manier waarop er binnen organisaties wordt gecommuniceerd en (samen)gewerkt fundamenteel veranderd. Uw medewerkers willen overal en altijd toegang hebben tot hun toepassingen en bestanden. En uw klant verwacht dat u 24/7 bereikbaar bent. Wij zorgen daarvoor.

Wie we zijn

Kreuze is sinds 1991 uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke telecomadviseurs van het zuiden van het land. Ons hecht team bestaat inmiddels uit circa veertig professionals. Mensen die gek zijn van telecom en perfect op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dagelijks waaieren ze uit over Limburg en Brabant om organisaties beter bereikbaar te maken. Bedrijven en instellingen met pak ’m beet 5 tot 500 medewerkers en actief in de sectoren industrie, onderwijs, overheid, vervoer, zakelijke dienstverlening en zorg.

Wat we doen

We bedenken slimme oplossingen waardoor uw organisatie beter bereikbaar is. We zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd verbonden zijn – met de klant en met elkaar.
Aan de ene kant zorgt dat ervoor dat de klantinteractie en in het spoor daarvan de klanttevredenheid verbetert. Aan de andere kant kan er efficiënter worden gewerkt en wordt uw organisatie productiever.

Maar, genoeg over ons. Lees liever wat onze klanten over ons zeggen, voor welke oplossing ze hebben gekozen en waarom.