Waarom bereikbaarheid essentieel is

Hoe bereikbaarder je bent, hoe beter en sneller je je klant kunt helpen.

 

Als ondernemer weet je dat bereikbaarheid een belangrijke voorwaarde is voor je zakelijke succes. Hoe bereikbaarder je bent, hoe beter en sneller je je klant kunt helpen. Je klant weet dat, en verwacht ook dat je hier actief op inzet. Als organisatie doe je er dan ook goed aan bereikbaarheid hoog op de agenda te zetten, en dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

 

Van vast naar flexibel

Zakelijk kunnen we communiceren op meer manieren dan ooit tevoren. Slimme hardware, software, apps en supersnel internet hebben de mogelijkheden flink vergroot. Deze oplossingen richten je klantcontact eenvoudiger, bereikbaarder en flexibeler in. Een van deze populaire oplossingen is dé vast-mobiel integratie van Kreuze Acc’nt. Bereikbaar zijn op je vaste zakelijke nummer, waar je ook bent!

 

Slechte bereikbaarheid van invloed op omzet

Een slechte bereikbaarheid kan al snel leiden tot ontevreden klanten. Onderaan de streep kan dit fikse schade toebrengen aan je financiële positie, bedrijfsimago en continuïteit. Je klant kan er al snel voor kiezen om voortaan zaken te doen met je conculega. Dat wil je natuurlijk zien te voorkomen. Om die reden zou een optimale bereikbaarheid hoog op de bedrijfsagenda moeten staan.

 

Zo optimaliseer je je bereikbaarheid

Het verbeteren van je bereikbaarheid is helemaal niet moeilijk. Denk bijvoorbeeld aan hosted telefonie en vast-mobielintegratie. Ook Unified Communications, die diverse communicatiemogelijkheden bundelen in één interface, zijn al jaren erg populair onder zakelijke gebruikers. Deze software stellen je in staat altijd en overal bereikbaar te zijn voor je klanten en voor elkaar. Je hoeft daardoor nooit meer een belletje of ander contactverzoek te missen, kun je direct inspelen op de klantvraag en kun je veel reistijd besparen. Deze flexibiliteit stelt je in staat de klanten de dienstverlening te bieden die ze van je mogen verwachten.

 

Onze professionals denken graag met je mee om de bereikbaarheid van jouw organisatie te optimaliseren. Neem vrijblijvend contact met ons op!