Inside Sales Consultant

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar de juiste collega’s om ons team te versterken. Herken je jezelf in het profiel en zie je de uitdaging in de werkzaamheden en de markt waarin wij opereren, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Maak vandaag nog de keuze voor Kreuze! 

 

Wie we zijn 

Kreuze is sinds 1991 uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke communicatieadviseurs van het zuiden van het land. We spreken inmiddels niet meer van telecom maar van communicatie, dit omdat onze dienstverlening veel verder gaat dan telecom. We adviseren, ontzorgen en integreren. Ons hecht team bestaat inmiddels uit circa veertig professionals. Mensen die gek zijn van techniek en perfect op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke communicatie. Dagelijks waaieren ze uit over Limburg en Brabant om organisaties beter bereikbaar te maken. Bedrijven en instellingen met pak ’m beet 5 tot 500 medewerkers en actief in de sectoren industrie, onderwijs, overheid, vervoer, zakelijke dienstverlening en zorg.

 

 

Wat we doen 

We bedenken slimme oplossingen waardoor organisaties beter bereikbaar worden. We zorgen ervoor dat medewerkers altijd verbonden zijn, met hun klanten en met elkaar. Aan de ene kant zorgt dat ervoor dat de klantinteractie en klanttevredenheid verbetert. Aan de andere kant kan er efficiënter worden gewerkt en worden organisaties productiever. 

 

De functie 

Als Inside Sales Consultant ben je samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor de administratieve als de commerciële ondersteuning van onze accountmanagers in de breedste zin van het woord. 

  • Je vormt een hecht team met je vaste accountmanagers en verwerkt de bezoekverslagen en zorgt voor een juiste opvolging richting klanten en richting de betrokken afdelingen.
  • Je bent het vaste aanspreekpunt voor de klanten die je samen met de accountmanager behartigt.
  • Deze doelstellingen realiseer je door je sterk commerciële inzicht en je proactief advies op veranderingen en innovaties in de zakelijke markt. 
  • Ervaring in (tele)communicatie en kennis van de markt is een pré. 

 

Wie ben jij? 

Natuurlijk verwachten we dat je geweldig bent in wat je doet en beschik je over het juiste Kreuze DNA. 

Je bent een teamspeler, die positief kritisch is maar zeker acteert vanuit een “will to serve” gericht op het succes van onze klanten. Je bent een kei in je vakgebied. Je geniet van het delen van je kennis en het is een absolute must om de drive te hebben om voorop te blijven lopen in de technologie. Je voelt je comfortabel in een dynamische organisatie en streeft naar het leveren van uitmuntende kwaliteit in je werk. 

Zonder moeite verplaatst je je in onze klanten en de gebruikers en zonder nadenken neem je verantwoordelijkheid. Je bent deskundig in je vakgebied, sociaal, representatief en hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel in woord als geschrift. Vanuit een klant-, service-, oplossings- en resultaatgerichte invalshoek werk je samen om gestelde doelen te bereiken.

En dat niet alleen… Wij zijn op zoek naar dié collega die altijd op zoek is naar hoe het anders en beter kan. Wij geloven dat jij zelf al heel goed weet waar jij het verschil in kan maken en wij gaan er dan ook vanuit dat je verder kijkt dan het functieprofiel. Samen met jou willen wij bouwen aan de toekomst!

 

Opleiding en ervaring

 

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over juiste commerciële en sociale vaardigheden voor het verkrijgen van vertrouwen van klanten, adviseren, overtuigen en meedenken met commerciële vraagstukken;
  • Je werkt nauwkeurig en secuur, bent in staat om overzicht te bewaren en staat stevig in je schoenen;

 

Wat mag je verwachten?

We bieden je een uitdagende functie, die je zelf mee kunt vormgeven met mogelijkheid op vast dienstverband. Je krijgt de mogelijkheid om met ons mee te denken en te groeien. We stimuleren hierbij persoonlijke ontwikkeling, pro-activiteit en het nemen van verantwoordelijkheid, je bent immers de regisseur van je eigen succes. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair (marktconform), streven we naar medewerkerstevredenheid en naar een optimaal evenwicht tussen werk en privé. We vragen passie en betrokkenheid en geen 9-5 mentaliteit. 

 

Interesse of vragen:

Neem contact op met Thom Janssen ( +31-88-8225450 / t.janssen@kreuze.nl) voor extra informatie. Reageren kan ook per mail via hrm@kreuze.nl