MOGELIJKHEDEN VOOR BELLEN MET IPHONE

Bellen krijgt steeds meer opties: mensen in de wacht zetten, even op mute of een groepsoverleg houden, het kan allemaal. We leggen het hier even voor u uit!

 

  • Wisselgesprek

Het is met de iPhone mogelijk om een wisselgesprek te voeren, echter moet dit eerst ingeschakeld worden. Ga hiervoor naar de instellingen – telefoon – wisselgesprek – aan. Als je een 2e gesprek binnenkrijgt zijn er 3 opties: negeren, stoppen en antwoorden (je 1e gesprek wordt dan gestopt en het 2e begint) of in wacht en antwoord (het 1e gesprek wordt in de wacht gezet en je kunt de 2e beller antwoorden).

Met ‘wissel’ kun je schakelen tussen de gesprekken.

 

  • Microfoon uitzetten

Als je in real life even met iemand wilt praten of overleggen, zonder dat degene aan de telefoon mee kan luisteren, dan kun je de microfoon uitzetten. Zet hiervoor ‘geluid uit’. Jij hoort de ander nog wel, maar de ander jou niet. Als je ‘geluid uit’ eventjes inhoudt, kun je het gesprek ook in de wacht zetten. (Dan hoort niemand elkaar, en wordt het gesprek even gepauzeerd). Je kunt beiden acties opheffen door een keer op de knop ‘geluid uit’ te duwen.

 

  • Conferentiegesprek
    Met deze functie kun je met meerdere mensen tegelijk een gesprek voeren. Dit gaat als volgt: als je de 1e beller aan de telefoon hebt, kun je op ‘voeg toe’ klikken om nog een persoon toe te voegen. Je kunt in totaal 4 mensen toevoegen, en dus met 5 personen in totaal een gesprek voeren.

 

Tip: je kunt je iPhone ook altijd blijven gebruiken voor andere dingen, ook al ben je aan het telefoneren. Zet hem hiervoor op speaker of gebruik oortjes/een headset.