Nieuwe operationeel directeur voor Kreuze B.V.

Sinds 1 januari 2020 is Mischa Walraven (35) benoemd tot operationeel directeur van Kreuze B.V. De directie is verheugd met de aanstelling van Mischa in zijn nieuwe rol binnen het directieteam, mede vanwege zijn energieke, daadkrachtige en pragmatische aanpak. Mischa kent het bedrijf door en door dankzij zijn diverse commerciële functies binnen Kreuze de afgelopen elf jaar. Sinds 2009 groeide hij van accountmanager door tot Sales & Marketing Manager. Hierdoor weet hij als geen ander welke koers Kreuze moet varen en is het bedrijf bij hem in goede handen.

Als operationeel directeur gaat hij samen met algemeen directeur Lou Dolmans leidinggeven aan Kreuze. In de komende jaren gaan ze zich richten op verdere professionalisering van de organisatie en het streven naar maximale kwaliteit van dienstverlening. Deze uitgangspunten moeten de organisatie naar een hoger level tillen.

Mischa kijkt ernaar uit om Kreuze, dat volop in ontwikkeling is, nog verder te laten doorgroeien: “We willen dat Kreuze bekend staat om de hoge klanttevredenheid en onze uitstekende dienstverlening. Dat vind ik een geweldige ambitie en daar lever ik graag mijn bijdrage aan.”

Wij wensen Mischa bij zijn nieuwe uitdaging als Operationeel Directeur veel succes!