Kreuze verwelkomt nieuwe medewerkers!

Onze Servicedesk en Technische Dienst zijn sinds kort versterkt met maar liefst drie nieuwe medewerkers. 

 

Mark van der Sterren maakt sinds 1 mei 2019 deel uit van ons Kreuze Team als UC Consultant. Met zijn komst is o.a. onze Servicedesk positief versterkt. Zijn ervaring heeft hij opgedaan binnen Telfort Zakelijk in het team dat VOIP en internet producten ondersteund aan de business partners.

 

Daarnaast is Jerzy Sanders, als medewerker servicedesk, een tweede aanwinst binnen Kreuze. Ook Jerzy versterkt onze Servicedesk doordat hij veel ervaring meebrengt. Hij heeft zijn ervaring eveneens opgedaan binnen Telfort Zakelijk als VOIP Engineer. Daarvoor heeft hij jaren bij KPN gewerkt.

 

Chris Nijssen is vanaf 11 juni werkzaam binnen Kreuze bij de Technische Dienst. Chris is dan ook het eerste aanspreekpunt als je Kreuze binnen komt lopen. Hij heeft een IT opleiding gevolgd en heeft momenteel een tussenjaar genomen van de opleiding Game Design. Gedurende dit jaar werkt Chris met veel passie bij Kreuze en zal zijn portfolio gaan uitwerken alvorens hij verder gaat met zijn opleiding.

 

Wij zijn trots om deze drie heren te verwelkomen in ons team om samen onze Service naar een hoger niveau te tillen! 

 

De heren zijn blij dat ze hun carrière binnen Kreuze mogen voortzetten en kijken uit naar een goede samenwerking met zowel collega’s als onze klanten.