Kreuze benoemd als beste strategische partner

Kreuze levert sinds 2004 diensten uit het portfolio van T-mobile. Gedurende deze periode heeft Kreuze diverse partner awards mogen ontvangen voor bewezen diensten. Op het jaarlijkse T-mobile partner event van 7 februari j.l. heeft Kreuze de meest prestigieuze award mogen ontvangen met de titel: “BESTE ENTREPRENEUR VAN HET JAAR”. 

Kreuze levert vanuit de visie “Waardevol in contact” producten en diensten aan haar klanten. Deze komen deels uit eigen koker en deels uit haar ecosysteem van partners. T-mobile is hierin de grootste speler voor de mobiele markt en beide partijen hebben deze samenwerking extra kracht bijgezet in de vorm van een strategisch partnership. Door dit partnership kan Kreuze de wensen van klanten beter omzetten naar bestaande producten of diensten of ontwikkelt samen met T-mobile nieuwe als er geen passende oplossing is.

T-mobile heeft Kreuze op het partner event benoemd tot beste entrepreneur voor bewezen diensten binnen het partnership. Kreuze zet zich in om de samenwerking in 2020 verder te intensiveren.