Dit is de nieuwe Apple iPhone 11

Een prachtige, stijlvolle iPhone voor liefhebbers van fotografie en games.

 

Apple heeft de nieuwe iPhone 11 aangekondigd. Een prachtige nieuwe smartphone in een aantal bijzondere nieuwe kleuren en met verbluffende cameramogelijkheden. Wat weten we nog meer over dit toestel?

 

Camera

De Apple iPhone is wereldwijd de meest gebruikte camera van dit moment. Niet verwonderlijk dus dat Apple met de iPhone 11 groots inzet op nieuwe functionaliteiten die de camera nog beter maken. Zowel de camera als de voor- aan achterzijde van het toestel kunnen nu bijvoorbeeld in 4K én in slow-motion video opnemen. Voor betere selfies, zegt Apple, of ‘slofies’.

 

De nieuwe camera van de iPhone 11 beschikt daarnaast over een speciale groothoek functie en nieuwe night mode. Daarmee kun je ook van korte afstand of in donkere omstandigheden haarscherpe foto’s maken zoals Apple op de website laat zien. iPhone 11 heeft bovendien de beste videocamera in een smartphone ooit.

 

Performance

Ook de specs van het toestel zijn weer beter. De A12 Bionic chip was al de snelste smartphone processor op de markt in de iPhone Xr en Xs, de A13 Bionic chip waarmee iPhone 11 is uitgerust is zelfs de snelste GPU in een smartphone ooit.

 

Een snelle GPU zegt de meeste Apple gebruikers misschien niet zoveel, maar het betekent onder aan de streep dat je toestel sneller reageert. Dit is bijvoorbeeld zeer relevant bij het spelen van games.

 

Batterij

Ten slotte is ook de batterijduur van de iPhone 11 flink verbeterd. Deze gaat nu zelfs nog een uur langer mee dan de iPhone Xr. Apple noemt de nieuwe batterij ook wel ‘Day-Long’. Daarmee willen ze benadrukken dat de nieuwe iPhone een hele dag meegaat op één oplaadbeurt.

 

Looks

De nieuwe iPhone 11 is verkrijgbaar in 5 stijlvolle nieuwe kleuren: zwart, wit, rood, geel, groen en paars.