De eSIM, hoe werkt het?

T-Mobile ondersteunt als eerste Nederlandse provider eSIM. 

eSIM staat voor ’embedded SIM’. Dit is een chip die door de fabrikant wordt ingebouwd in de smartphone.

 

Heb jij een telefoon die deze functie al ondersteunt? Dan kun je kosteloos naar eSIM overschakelen zodat je niet langer een simkaart nodig hebt.

 

De eSIM is nog compacter dan de nanosimkaart en laat dus veel ruimte over voor andere features welke de fabrikant kan inbouwen in de smartphone. Middels de eSIM kun je gebruik maken van verschillende nummers van verschillende providers op één smartphone. Je hebt geen losse simkaart meer nodig die je kwijt kunt raken of middels een paperclip uit je smartphone moet halen. Het is mogelijk om op afstand de eSIM te deactiveren wanneer je smartphone bijvoorbeeld gestolen is.

 

Door de introductie van de eSIM maakt T-Mobile de dual sim functie voor iPhone beschikbaar. Met dual sim kun je twee verschillende abonnementen op één telefoon gebruiken. Op deze manier kun je zakelijk en privé makkelijk gescheiden houden.

 

Met eSIM ben je klaar voor de toekomst.

We bereiden ons voor op de toekomst en gaan mee met de laatste innovaties. Steeds meer telefoons en andere apparaten zullen in de aankomende jaren gebruik gaan maken van eSIM. Denk bijvoorbeeld aan je smartwatch, laptop, tablet en headset. In de toekomst kun je dan bijvoorbeeld alleen met je smartwatch de deur uit, zonder je telefoon mee te nemen.

 

Wil je hier meer over weten? Onze medewerkers helpen je graag!

Bel naar: 043-3585757 of mail naar info@kreuze.nl