Kreuze Connect, voor een beter klantcontact

Wilt u als organisatie optimaal bereikbaar zijn? Zijn direct klantcontact en snel handelen vereisten in uw branche? Dan is Kreuze Connect de oplossing voor u!

 

Wat is het?

Kreuze Connect is onze bereikbaarheidsoplossing voor dienstverlenende bedrijven en hét voordelige alternatief voor een extern callcenter. Met Kreuze Connect houdt u eenvoudig zelf de regie over uw bereikbaarheid.

 

Voor wie?

Kreuze Connect is geschikt voor organisaties die optimaal bereikbaar willen of moeten zijn voor hun klanten. Of dat nu is voor 24/7 storingsmeldingen, serviceverzoeken of noodoproepen. Denk aan:

  • installatiebedrijven
  • koeriersdiensten
  • (thuis)zorgorganisaties
  • woningstichtingen
  • enzovoorts

Hoe werkt het?

Uw medewerker logt via een webapp in op zijn smartphone of tablet, om bereikbaar te zijn zoals gepland. Uw klanten bellen ‘gewoon’ naar uw bestaande telefoonnummer. Het gesprek wordt dan (bewaakt) doorverbonden naar de dienstdoende collega of afdeling. Die dient het gesprek te bevestigen met een code. Gebeurt dat niet? Dan komt het gesprek automatisch uit bij een andere collega, de achterwacht of alsnog bij een extern callcenter. Zo voorkomt u dat een klant geen gehoor krijgt of op de voicemail belandt. Uw bereikbaarheid en klanttevredenheid nemen daardoor een enorme vlucht.

Meer weten?

Lees de case study Meander of maak een afspraak met een van onze accountmanagers.

Waarom Kreuze Connect

1

Kostenbesparingen

U heeft geen extern callcenter meer nodig.

2

Rechtstreeks

Rechtstreeks contact tussen u en uw klant.

3

Bereikbaarheid

Betere bereikbaarheid en verhoogde klanttevredenheid.

4

Inzicht

Beter inzicht in uw bereikbaarheid via uitgebreide rapportages.

5

Planning

Koppeling met uw planningspakket mogelijk.