Maatwerk

Bij Kreuze is elke klant gelijk. Klein of groot. Maar niet elke klant is hetzelfde. Elke klant heeft een uniek bereikbaarheidsvraagstuk, dat vraagt om een unieke aanpak. Om maatwerk. Daar ligt onze kracht.

Gek op uitdagingen

Wij houden van uitdagingen. Van ingewikkelde vraagstukken waar geen pasklaar antwoord op is. Voordat we überhaupt over oplossingen gaan nadenken, willen we eerst de vraag helder hebben. We benaderen het vraagstuk vanuit alle mogelijke gezichtspunten. Keren het binnenstebuiten en laten geen aspect onbelicht.

Voorbeelden van maatwerkoplossingen

Skype voor bedrijven

Met Skype voor Bedrijven kunt u vanaf elk apparaat bellen, chatten, online vergaderen én uw scherm delen.

Kreuze Connect

Onze bereikbaarheidsoplossing voor dienstverlenende bedrijven en hét voordelige alternatief voor een extern callcenter.

Meer weten?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Kostenbesparend maatwerk

Natuurlijk, maatwerk kost tijd. Maar het werpt ook z’n vruchten af. Want een oplossing op maat zit nu eenmaal lekkerder en werkt beter. Maatwerk staat ook voor efficiency. U krijgt wat u nodig heeft. Niet meer en niet minder. Betalen voor zaken die u niet nodig heeft? Absurd, vinden wij. Op die manier werkt maatwerk kostenbesparend. Zeker op de lange termijn.

Geïntegreerde oplossingen

Veel van onze oplossingen zijn maatwerk. Made-to-measure (een op maat geknipte standaardoplossing) of volledig custom-made. Vaak betreft het dan oplossingen op het snijdvlak van IT en (tele)communicatie. Het integreren van vaste en mobiele telefonie in de cloud bijvoorbeeld of het koppelen van telefonie aan de IT-systemen (Unified Communications).

“Wat ik vooral in Kreuze waardeer, is het meedenken.”

Cor Robbertsen, hoofd automatisering Sevagram