Kreuze Cloudtelefonie

Dé zakelijke telefonieoplossing voor bedrijven vanaf 10 medewerkers.

Betere bereikbaarheid, lagere kosten en toegenomen flexibiliteit. Allemaal voor een vast bedrag per werkplek per maand. Dát is Kreuze Cloudtelefonie.

Cloudtelefonie komt er in het kort op neer dat uw telefonie als een dienst over het internet of een gesloten IP-netwerk wordt geleverd. Net als stroom over het elektriciteitsnet. Uw virtuele telefooncentrale staat veilig op afstand in een van onze twee datacenters.

Het enige wat u voor Cloudtelefonie nodig heeft, is een (zakelijke) breedbandverbinding, VoIP-telefoontoestellen en eventueel een softwareapplicatie. Als u overstapt op Kreuze Cloudtelefonie, kunt u gewoon uw eigen telefoonnummer(s) blijven gebruiken.

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Waarom Kreuze Cloudtelefonie

1

Private cloud

Waar veel andere leveranciers uw telefooncentrale in de publieke cloud hosten, krijgt u bij Kreuze uw eigen gepersonaliseerde cloudomgeving die voldoet aan úw wensen op het gebied van bereikbaarheid.

2

Bereikbaarheid

Door de uitgebreide functionaliteiten van Cloudtelefonie is uw organisatie beter bereikbaar.

3

Kostenbesparingen

Met Cloudtelefonie hebt u geen eigen telefooncentrale nodig. Dat betekent geen kosten van aanschaf, afschrijvingen of onderhoud. Omdat uw medewerkers onderling gratis bellen, bespaart u ook flink op uw maandelijkse belkosten.

4

Voorspelbaarheid

Voor Cloudtelefonie betaalt u een vast bedrag per gebruiker/werkplek per maand.
Zo houdt u grip op uw telefoniekosten.

5

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Cloudtelefonie is schaalbaar. Het aantal aansluitingen is gemakkelijk te vermeerderen of juist verminderen. De infrastructuur is ook eenvoudig uit te breiden of mee te nemen naar een andere locatie.

6

Betrouwbaarheid en veiligheid

De virtuele telefooncentrale waarvan Cloudtelefonie gebruikmaakt, wordt gehost in twee beveiligde datacenters.

1750Tevreden klanten

280cloudoplossingen

45specialisten

20jaar ervaring