Cloudtelefonie

Uw eigen toekomstbestendige telefooncentrale in de cloud, zonder omkijken naar het beheer en onderhoud. U hoeft bovendien niet te investeren in een telefooncentrale, maar betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand.

Waarom Cloudtelefonie

1

Private cloud

Waar veel andere leveranciers uw telefooncentrale in de publieke cloud hosten, krijgt u bij Kreuze u uw eigen, private cloud.

2

Betrouwbaar

U kunt ervan uitgaan dat onze oplossingen technisch gezien bijzonder betrouwbaar zijn, en mag u rekenen op een al even betrouwbare service en support.

3

Gedegen advies

Bij Kreuze kunt u altijd rekenen op een eerlijk advies. Wij kijken verder dan uw vraag en gaan op zoek naar wat u daadwerkelijk nodig hebt.

4

Specialistisch

Kreuze is van huis uit een echte telecomspecialist. Toen nieuwe technologieën als VoIP en cloudtelefonie hun intrede deden, gingen wij daar natuurlijk in mee.

5

Eén contract, factuur

Omdat wij het graag simpel houden, krijgt u van ons ook één contract en één factuur voor al uw telecomdiensten. Dat maakt uw administratie een stuk overzichtelijker.

6

Eén aanspreekpunt

Bij Kreuze krijgt u altijd uw eigen accountmanager. Bij hem kunt u terecht met al uw vragen, verzoeken en problemen.

Welke oplossing past bij u?

Kreuze Acc’nt

Vanaf 1 gebruiker.

Kreuze Cloudtelefonie

Dé zakelijke telefonieoplossing bedrijven vanaf 10 medewerkers.

“We zochten een volhardende partij voor wie telefonie geen bijzaak, maar de hoofdzaak is.”

Guido Sobol, ICT-manager Heuschen & Schrouf

Complete ontzorging

Bij cloudtelefonie wordt uw telefooncentrale gehost in niet één, maar twee datacenters. Zo kunt u praktisch altijd beschikken over uw oplossing en is uw bereikbaarheid gegarandeerd. Het beheer en onderhoud nemen wij voor onze rekening. Dus geen zorgen over updates, uitbreidingen enzovoorts.

De cloud als system integrator

De cloud vormt ook een prima basis om uw vaste en mobiele telefonie te integreren, of om Unified Communications (UC) binnen uw organisatie te implementeren. UC is het koppelen van telefonie aan andere communicatievormen en -middelen, ofwel het integreren van de telefonie- en IT-omgeving.

Schaalbaar en flexibel

Met cloudtelefonie hoeft u niet te investeren in een fysieke telefooncentrale. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een vast bedrag per gebruiker. Cloudtelefonie is daardoor een geschikte oplossing voor kleine en grote organisaties. Groeit uw organisatie? Cloudtelefonie groeit of krimpt ‘gewoon’ met u mee.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in cloudtelefonie? Of heeft u toch liever een telefooncentrale op locatie? Een van onze adviseurs helpt u graag verder!

1750Tevreden klanten

280cloudoplossingen

45specialisten

20jaar ervaring