Young businessman with big blue cloud in the city

Kreuze Acc’nt.

Échte
vast-mobiel integratie in de cloud

Loop voorop met ultiem bereik

 

Met Kreuze Acc’nt krijgt u een gebruiksvriendelijke en toekomstvaste telefonieoplossing die flexibel inspeelt op uw behoeften. Kies voor vaste of mobiele telefonie, of een slimme integratie van beide. Geleverd uit de cloud, over uw bestaande internetverbinding.

Telefonie wordt een service van Kreuze powered by T-Mobile.

Controle over uw bereikbaarheid

Hét voordeel van Kreuze Acc’nt? U regisseert zélf uw bereikbaarheid. Zo is het eenvoudig om zakelijke en privégesprekken gescheiden te houden of juist altijd bereikbaar te zijn voor iedereen. Handig, in een tijd waarin de grens tussen werk en privé steeds meer vervaagt.

Door functies als simpel doorschakelen en vergaande vast-mobielintegratie bent u optimaal bereikbaar. Voor collega’s, klanten, leveranciers en het thuisfront. Met Kreuze Acc’nt communiceert u met één nummer – vast, mobiel of anoniem – via alle apparaten.

 

In de wolken

Naast de unieke pluspunten profiteert u natuurlijk van alle voordelen van de cloud. Zo heeft u geen eigen telefooncentrale nodig en hebt u dus ook geen omkijken naar het beheer en onderhoud ervan. Cloudtelefonie is toekomstbestendig en groeit eenvoudig met uw bedrijf mee.

 

Kies het gebruikersprofiel dat het beste bij u past!

Kreuze Acc’nt is beschikbaar in drie gebruikersprofielen. Acc’nt Vast, voor kantoormedewerkers. Acc’nt Mobiel+, voor wie veel op pad is en méér verwacht van zijn mobiel abonnement en Acc’nt Compleet, voor wie op kantoor en onderweg optimaal bereikbaar wil zijn.

Unieke voordelen van Kreuze Acc’nt

Kreuze Acc’nt biedt uw organisatie enkele unieke voordelen, boven op de algemene voordelen van cloudtelefonie.

 

  • Drie unieke gebruikersprofielen voor elke werksituatie en belgedrag.
  • Mobiel bellen en gebeld worden met uw vaste nummer.
  • Zelf uw bereikbaarheid instellen voor uw vaste en mobiele nummer.
  • Gesprekken aannemen op elk toestel.
  • Switchen van device tijdens gesprek.

Download de brochure

 

Acc'nt cloudtelefonie - Brochure downloaden

Vraag een gratis demo aan

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over deze unieke cloudoplossing? Maak een afspraak met een van onze relatiemanagers voor een gratis demo!

Acc'nt Cloudtelefonie - Demo aanvragen